Vilkår og betingelser

Bestilling

Bemærk venligst, at varerne skal betales forud via bankoverførsel eller MobilePay

Vilkår og betingelser svarer til den enhver tid gældende købelov for nethandel. Det er ikke alle varer der er vist på hjemmesiden der kan på regnes at være på lager.

Leveringstiden 3-6 dage når ordren er gennemført.

FORTRYDELSESRET:
Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i  samme stand og mængde, som da du modtog den.
Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du betale for fragten når du returnerer varen.

Hvis du har købt en vare via Internetbutikken hos Bicodesign.dk, har du ret til at fortryde købet. Du skal returnere varen inden for 14 dage.

Når du fortryder købet, tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bank. Når Bico Design har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for fortrydelsesretten og denne kan udnyttes, vil Bico Design kontakte dig for at få oplyst, hvortil købesummen skal returneres.

AFTALEINDGÅELSE:
Når du handler med Bicodesign.dk Internetforretning skal du acceptere, at den endelige aftale om køb af de varer du bestiller først sker, når Bico Design har behandlet din ordre.
Bicodesign.dk HAR DERFOR RET TIL AT AFVISE EN BESTILLING SÅFREMT VAREN ER UDSOLGT, ER ANGIVET MED FORKERT PRIS, UMULIG AT FREMSKAFFE, ELLER AF ANDRE ÅRSAGER. LEVERING: Varerne sendes herfra når indbetalingen er modtaget. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, trykfejl, manglende leverancer samt udsolgte varer.